Vad vi är duktiga på

Damklippning

Med många år av erfarenhet kan vi en hel del om damfrisyrer. Kort som lång, elegant som busigt, vad du vill ha, löser vi.

Herrklippning

Vill du ha det senaste modet eller har du din favorit frisyr som du har haft i några år? Ingen fara, berätta vad du är ute efter så ser vi till att du vandrar härifrån nöjd.

Hårfärg / Slingor

Dags att skaffa en busig ny hårfärg? Kanske du vill förstärka din nuvarande hårfärg? Om du är ute efter att ha färg eller slingor så ordnar vi det.

Nagelförlängning

Visste du att vi även kan göra nagelförlängning? Har du frågor eller funderingar, hör av dig!

Mina Mål

Jag vill inte bara kunna erbjuda mina kunder de bästa tjänsterna och de bästa produkterna, utan också den bästa servicen. Det är kunderna som utgör grunden för mitt företag och därför är det naturligtvis mycket viktigt för mig att alltid sätta dig som kund i centrum. Jag gör det genom att kombinera kvalitet med kreativitet; klassiska grepp med trend och ambition och med ödmjukhet. Jag vill erbjuda dig en lyxig oas i en vardag som ofta är stressig, en oas där kunden verkligen är i fokus. Att vara ödmjuk och att ta vara på det individuella hos varje kund är en självklarhet för mig och en av grundstenarna i min företagsfilosofi.
Vi finns på E- center i Löddeköpinge.

Varmt välkomna
Mvh
Teddy & Patricja

Personal

En bild på Teddy
En bild på Patricja